ISFAS valbeveiliging inspectie

ISFAS Nieuws

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van valbeveiliging

ISFAS heeft zich aangesloten bij diverse commissies en platforms om de laatste ontwikkelingen in de techniek en normen bij te houden zodat wij de klanten ten alle tijden juist kunnen informeren. Daarnaast delen wij graag ook het laatste nieuws uit de branche met u, op onze website.

Benieuwd naar onze diensten of wenst u contact op te nemen met ons?

Dak RI&E – Dakveiligheidsplan

Een Dak RI&E – Dakveiligheidsplan zal altijd ten grondslag liggen aan een veilige werkplek op hoogte.

Een werkplek op hoogte (hoger dan 2,5 meter) zal zo ingericht moeten zijn om vallen van hoogte te voorkomen. Er zijn diverse manieren om dit te bereiken. De arbeidshygiënische strategie dient hierbij gevolgd te worden. ISFAS kan u te alle tijde  assisteren om een onafhankelijk veiligheidsplan ( in de volksmond een “Dak Ri&E”) op te zetten zodat u hiermee in de markt naar diverse aannemers / installateurs / leveranciers kan gaan om een concurrerende offerte aan te vragen.

De onafhankelijkheid van ISFAS is gewaarborgd omdat wij geen leverancier en of installateur zijn van valbeveiligingsmiddelen – systemen.

Wanneer ISFAS een onafhankelijk dakveiligheidsplan opstelt dan is het niet noodzakelijk dat de partijen waar u een offerte wilt gaan aanvragen deze ook nog  opnieuw gaat doen, en zult u ook in uw offerte gelijk de juiste zaken kunnen vergelijken, zodat u tot een goede beslissing kan maken voor een opdrachtverstrekking.

ISFAS staat u graag terzijde.

Plaatsen van zonnepanelen

De laatste jaren worden er door gebouweigenaren en of gebruikers steeds meer zonnepanelen geplaatst op hun daken.

Op veel van deze daken zijn in de afgelopen jaren valbeveiligingssystemen geplaatst om een veilige werkplekinrichting te krijgen voor een ieder die op het dak moet werken.

Bij de jaarlijkse inspectie van de dakveiligheid komen we steeds meer zonnesystemen tegen welke de dakveiligheid geheel te niet doen. Als opdrachtgever voor het plaatsten van deze zonnesystemen dient men ook rekening te houden met de reeds aangebrachte veiligheid.

Bij twijfel of implementeren van zonnesystemen neem vrijblijvend contact op met ISFAS

       .   

Nieuwe  website voor ISFAS! 

ISFAS is al ruim 11 jaar uw specialist op het gebied van:

  • keuren en inspectie van valbeveiligingsmiddelen en systemen
  • adviseren omtrent veilig werken op hoogte
  • het geven van trainingen aan personen die op hoogte moeten werken

Met onze vernieuwde huisstijl willen wij onze professionaliteit verder uitstralen, alsmede ons open en transparante karakter nog beter belichten.

Neem contact met ons op om te kijken wat wij ook voor u kunnen betekenen!